Waarom een Privé pakket?

In het Privé pakket kunt u uw particuliere schade­verzekeringen onderbrengen. U heeft dan al uw ver­zekeringen bij elkaar op één verzekerings­bewijs. Hiermee heeft u overzicht in uw verzekeringen en één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.

Door het plaatsen van uw particuliere verzekeringen in het Privé pakket hebben wij meteen alles in beeld. Wij beheren uw verzekeringen, u heeft één aan­spreekpunt bij wie u uw vragen en wijzigingen kunt aangeven. Minimaal één keer per jaar nemen wij contact met u op om met u eventuele wijzigingen in uw gezins- of privéleven door te nemen.

Bereken uw premie

Voordelen van het Inter-Assure
Privé pakket

  • Al uw particuliere ver­zekeringen bij elkaar op één verzekeringsbewijs
  • Financieel voordeel
  • Korting kan oplopen tot 6%
  • Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u ontvangt

Financieel voordeel?

Ons Privé pakket* kent een aantrekkelijke kortings­opbouw; hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u ontvangt.

Sluit u bijvoorbeeld verzekeringen af in drie ru­brieken? Dan krijgt u 4% korting op de totale premie. Vanaf het moment dat u een verzekering in een nieuwe rubriek afsluit, profiteert u van 5% korting op de totale premie. Uiteindelijk ontvangt u 6% korting als u in alle rubrieken een verzekering heeft.

Aantal rubrieken Uw korting
2 rubrieken verzekerd 3%
3 rubrieken verzekerd 4%
4 rubrieken verzekerd 5%
5 rubrieken verzekerd 6%

Bereken uw premie

* de pakketkorting is niet van toepassing voor het Defensie- / expat pakket.
Lees meer over het Defensie- / Expat pakket.

De vijf rubrieken van het Privé pakket

Het Privé pakket bestaat uit vijf rubrieken. De rubrieken zijn:

Particuliere aansprakelijkheid

Deze rubrieken vindt u terug op uw polisblad.

Let op: De rubriek particuliere aansprakelijkheid telt niet als tweede rubriek voor de pakketkorting. Dus bijvoorbeeld een autoverzekering + een particuliere aan­sprakelijkheids­verzekering vormen geen pakket. Wanneer er ook een inboedel wordt afgesloten, is wel sprake van een pakket en ontvangt u korting op basis van drie rubrieken (=4%).

Eigen risico

Heeft u een forse stormschade gehad? Uw woonhuis en inboedel is hierdoor beschadigd geraakt. Het Privé pakket heeft als extra voordeel dat bij een beroep op meerdere risico’s binnen het pakket uitsluitend het hoogste van toepassing zijnde eigen risico in rekening wordt gebracht.

Bereken uw premie

Polisvoorwaarden

Algemene voorwaarden Privé pakket 2015

De bovenstaande polisvoorwaarden zijn geldig vanaf 1 april 2015.

Heeft u interesse in ons unieke Privé Pakket?

Neem voor meer informatie en/of het direct onder­brengen van verzekeringen in het Privé Pakket contact op met één van onze adviseurs.