Autoverzekering

Iedereen hoopt op veel schadevrije en veilige kilometers met de auto. Helaas word je ook wel eens geconfronteerd met een schade, deze schade kan een blikschade betreffen of lichamelijk letsel bij passagiers, een derde partij of uzelf. U bent dan graag goed verzekerd.

Voordat u mag gaan rijden moet uw auto WA (Wettelijk Aansprakelijkheid) verzekerd zijn, dit is een verplichte verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw motorvoertuig toebrengt aan derden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw verzekering uit te breiden met een Beperkt Casco of Casco (All Risks) dekking. Hier vindt u ons dekkingsoverzicht.

Neemt u uw auto uit Nederland mee?
Geen probleem, wanneer u de auto bij de douane kunt ophalen geven wij een tijdelijk verzekeringsbewijs af voor twee dagen zodat u met uw auto naar het keuringsstation kunt rijden. Na de keuring maken wij de definitieve polis voor u op.

Schadevrije jaren
Uiteraard wilt u ook graag uw in Nederland opgebouwde schadevrije jaren op Curaçao gebruiken. Dat kan! Inter-Assure Curaçao heeft toegang tot de Nederlandse Roy-data.

Roy-data is een centrale database in Nederland waar alle verzekeraars schadevrije jaren van verzekerden moeten doorgeven wanneer de verzekering wordt beëindigd.

Het enige dat wij graag van u ontvangen is de bevestiging van beëindiging van uw verzekering. Met die gegevens kunnen wij de schadevrije jaren voor u opvragen en overnemen op uw nieuwe autoverzekering.

Extra korting
Als enige verzekeraar op het eiland kunt u bij ons zowel uw auto als die van uw partner tegen hetzelfde kortingspercentage verzekeren. Kijk hier voor de voorwaarden.

Bereken hier uw premievoordeel of neem voor de berekening contact met ons op.